«Η εταιρία μας ξεκίνησε το 1992 και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της μέχρι και σήμερα στον τομέα των Εξειδικευμένων Εφαρμογών Ηλεκτρονικών Συστημάτων».

Ως Πρόεδρος της Genius Systems, αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος για το επιστημονικό προσωπικό της, μαζί με το οποίο διατηρούμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας ακολουθώντας το όραμα και τις αξίες μας.

Πιστεύουμε πως το θέμα δεν είναι μόνο η εταιρία μας να φτάσει στην κορυφή αλλά το δύσκολο στοίχημα να παραμείνει εκεί δίχως να κάνει εκπτώσεις ούτε στην ποιότητα των υπηρεσιών της ούτε στην εμπιστοσύνη των πελατών της. Τότε μόνο, θα είμαστε ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ και ως άνθρωποι και ως εταιρεία. 

Οι εξελίξεις στην τεχνολογία και την επιστήμη, γνωρίζουμε όλοι πως δεν σταματούν ποτέ, έτσι κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να τις ακολουθήσουμε και να τις θέσουμε σε εφαρμογή για όλους τους πελάτες μας.

Εν κατακλείδι, στη Genius Systems είμαστε και θα παραμείνουμε υποστηρικτές οποιασδήποτε θετικής εξέλιξης στην τεχνολογία. με σκοπό την εξυπηρέτηση του ανθρώπου, τη βελτίωση της καθημερινότητάς του, την εξοικονόμηση χρόνου και τις οικονομίες κλίμακας.