Η Genius Systems από το 1992 δημιουργεί και εγκαθιστά σύγχρονα συστήματα ασφαλείας παρέχοντας στους πελάτες της μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή εγκληματικών ενεργειών τόσο για την προσωπική ασφάλεια του ατόμου ή την προστασία πάσης χώρων.

Κάθε σύστημα ασφαλείας δημιουργείται εξαρχής με βάση τις ανάγκες του πελάτη και του χώρου στον οποίο πρόκειται να εγκατασταθεί.

Ένα σύστημα ασφαλείας μπορεί να είναι είτε ένα μεμονωμένο σύστημα συναγερμού, είτε ο συνδυασμός πολλών συστημάτων, όπως για παράδειγμα το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, η πυρανίχνευση, το Access Control και το έξυπνο σπίτι (smart home).

Η Genius Systems διαθέτει έμπειρους και καταρτισμένους μηχανικούς συστημάτων ασφαλείας, οι οποίοι διαθέτουν προσωπική άδεια εργασίας και άδεια εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας από την Ελληνική Αστυνομία, όπως αυτό καθορίζεται βάσει νόμου του ελληνικού κράτους.

Η εταιρία μπορεί να δώσει σύγχρονες, αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις σε οποιοδήποτε νέο ή υπάρχον προβληματικό σύστημα ασφαλείας, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των πελατών της.

  • Συστήματα συναγερμού
  • Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης – CCTV (Closed Circuit TV System)
  • Πυρανίχνευση
  • Σύστημα ελέγχου πρόσβασης (Access Control)